Du som har ett företag: se hur vi arbetar med coaching, team- utveckling och ledarstöd på www.anderswallin.se

Regressionsterapi

Regressionsterapi är ett sätt att följa ett symtom genom olika liv.

Regressionsterapi fungerar alldeles utmärkt och den används med framgång även av terapeuter som privat ställer sig skeptiska till reinkarnation. Det väsentliga är inte om det verkligen rör sig om ett "tidigare liv" en verklig tidigare existens, utan det är resultatet som räknas.

LÄSTIPS:

"TimeLining" av Bob Bodenhamer & Michael Hall

"Tidigare livs läkande kraft" av Brian L. Weiss

"Time Line Theraphy and the Basis of Personality" av Tad James och Wyatt Woodmansey

TimeLine-terapi

På INNER POWER CENTRE kombinerar vi regression och TimeLinetekniken för att nå de allra bästa resultaten.TimeLine-terapi är en ny NLP-baserad metod för regression som hjälper dig att hitta förträngda minnen - och en gång för alla släppa taget om alla gamla låsningar och hinder - under trygg guidning. Du får även möjlighet att hämta kraftresurser ur det förflutna - eller testa av din nya framtid!

Kostnad: 800 - 1600 kr beroende på sessionens längd (1-2 timmar)Personal Breakthrough Session (PBS)
- Nyhet!

Starta din PBS redan idag... ...genom att svara på frågorna om din "Inre Karta"! Du kan även föreslå lämplig dag för din session i det interaktiva frågeformuläret.
Vi arbetar intensivt under en maratonsession med att bryta samtliga destruktiva mönster kopplade till negativa känslor som vrede, sorg, rädsla, skuld, att vara kränkt etc. Dessutom vänder vi gemensamt alla begränsande beslut du någonsin tagit under ditt liv - i ditt undermedvetna! Därtill får du verktygen för hur du aktivt skapar den framtid du verkligen vill ha!

Metoden är TimeLines - hur du kodar tid i ditt innersta:
ett av de mest verklighetsstyrande mentala filter som existerar.

3500 kr (5 timmar)