Du som har ett företag: se hur vi arbetar med coaching, team- utveckling och ledarstöd på www.anderswallin.se
LÄSTIPS NLP:

"Din Gränslösa Styrka" av Anthony Robbins

"NLP och Hälsa" av Ian McDermott & Joseph O´Connor

"Resan"
av Brandon Bays


Klienters upplevelser av Reiki:

"Ida-Marias änglalika energi fyller på både kropp och själ så att jag känner mig omhändertagen och älskad bortom allt jag tidigare upplevt!"

/Marita J.

NLP: Neuro Linguistisk Programmering

är en teknik som möjliggör kraftfulla och positiva förändringar i ditt liv!
NLP är en unik kombination av gestaltterapi, lätt hypnos och språkmönsteranalys som mjukt och lekfullt ger snabba och bestående resultat inom närapå samtliga områden;

"Tuvstarr" - originalmålning av Olof Lundström
 •  Emotionella problem
 •  Fobier
 •  Migrän
 •  Scenskräck
 •  Stress & utbrändhet
 •  Positiv viktkontroll
 •  Rökavvänjning
 •  Tinnitus
Kostnad: 800 kr för en timmes session





Skapa exakt det liv du vill ha med META-PROCESSEN: omkoda omedvetna tankemönster i din riktning!

META-processen

2 timmars djupintervju med feedback (där vi kartlägger och värderar samtliga Metaprogram i din personlighet).

3 timmars aktiv om – & reprogrammering på Metanivå (efter dina önskemål!)

Vi leker med tanken att du är en person som vill utvecklas, som har en stark drift att leva ett inspirerande liv. Du har arbetat en hel del med dig själv via terapi, grupp-processer, coaching. Du vet massor om vem du är – och vart du vill. Du har också kunskapen och resurserna att nå det du önskar - och din intuition är ett fantastiskt verktyg på den resan.

Ändå… trots all tid och energi du lagt ner på att komma dit du är idag så är det något som gnager; som du inte riktigt kan förstå vad det är… någonting som fortfarande ”ställer till det” på din framtidsväg. Något som väcker frågan ”varför blir det såhär – såhär helfel rent ut sagt - när jag ju vill något helt annat?”

Det är högst troligt att detta diffusa ”såhär” faktiskt handlar om dina Metaprogram. Metaprogram är själva matrisen för hur du tänker – tankemönstren i sig. Det här handlar om nivåer som går bortom t.o.m. det undermedvetnas kunskap, långt bortom intuitionen. För dina tankars struktur formar din personlighet i sig, din självbild, dina attityder, värderingar och trosföreställningar, det som bildar din identitet… ja, på en högre nivå så ÄR du faktiskt dina Metaprogram…eftersom de formar både din värld och din inre upplevelse. Metaprogram som styrande filter är en del av kunskapen kring NLP: Neuro Linguistic Programming.

En del av dessa Metaprogram är till stor hjälp på din livsresa, en del av dem varken tillför eller saboterar något på energiplanet – de är vilande…och vissa Metaprogram är rena tvärstoppet – pang in i muren istället för vägröjare…

Hur skulle det vara att blottlägga samtliga Metaprogram som styr ditt liv (det finns fler är femtio olika – som påverkar alla aspekter av din tillvaro)…när du sedan som nästa steg omprogrammerar de mönster som leder dig snett, aktiverar de som bara ”vilar” och förstärker de tankemönster som bokstavligen är dina ”Vinnande formler”…så att du kan se framför dig ett liv där hela du styr åt samma håll – med kraft, självkännedom och livsglädje som motor! Se framför dig vad det skulle innebära!

Kostnad: 3500 kr




Reiki-healing


Ida-Maria ger ReikiReiki är en oerhört skön, holistisk healingform - en av de mest stressreducerande metoder som finns enligt många forskare och läkare.

Reiki:
 •  understöder kroppens naturliga förmåga till självläkning
 •  fungerar på samtliga nivåer; fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt
 •  balanserar kroppens energier
 •  löser upp blockeringar och ger tillstånd av total avslappning
 •  anpassar sig till mottagarens reella behov

Många Reiki-utövare har sett effekter som att toxiner i kroppen rensas ut. I min egen praktik har jag haft mycket goda resultat vid behandling av svåra drog-och alkoholproblem. Att ta Reikibehandlingar för att integrera det som sker i kropp och själ efter en PBS (Personal Breakthrough Session) är mycket välgörande - eller att du helt enkelt tar en behandling för att tillåta dig att uppleva välbefinnande, helande och djupavslappning.

Kostnad: 700 kr per session (ca 75 minuter)

Välkomna att boka tider hos mig!

Ida-Maria Wallin