Du som har ett företag: se hur vi arbetar med coaching, team- utveckling och ledarstöd på www.anderswallin.se


Nyhet!


Känner du ibland att du har offerkoftan på dig?


Om du "misslyckas" med någonting, påverkar det då din känsla för dig själv?

Tackar du ibland ja till saker för att du tror att det gör någon annan glad?"

I så fall är denna intensiva, 5 timmar långa, självledarresa någonting för dig:

APG/Self-Leadership Intensive


Personal Breakthrough Session (PBS)

Vi arbetar intensivt under en maratonsession med att bryta samtliga destruktiva mönster kopplade till negativa känslor som vrede, sorg, rädsla, skuld, att vara kränkt etc. Dessutom vänder vi gemensamt alla begränsande beslut du någonsin tagit under ditt liv - i ditt undermedvetna! Därtill får du verktygen för hur du aktivt skapar den framtid du verkligen vill ha!

Metoden är TimeLines - hur du kodar tid i ditt innersta:
ett av de mest verklighetsstyrande mentala filter som existerar.

4800 kr (5 timmar)

Starta din PBS redan idag... ...genom att svara på frågorna om din "Inre Karta"! Du kan även föreslå lämplig dag för din session i det interaktiva frågeformuläret.

LÄSTIPS NLP och Timelines:

"Din Gränslösa Styrka" av Anthony Robbins

"NLP och Hälsa" av Ian McDermott & Joseph O´Connor

"Resan"
av Brandon Bays

"TimeLining" av Bob Bodenhamer & Michael Hall

"Time Line Theraphy and the Basis of Personality" av Tad James och Wyatt WoodmanseyMETA NLP (Neurosemantik):

är tekniker som möjliggör kraftfulla och positiva förändringar i ditt liv!
META NLP är en unik kombination av KBT, gestaltterapi, hypnos och humanistsk psykologi som mjukt och lekfullt ger snabba och bestående resultat inom närapå samtliga områden;

"Tuvstarr" - originalmålning av Olof Lundström
  •  Emotionella problem
  •  Fobier
  •  Migrän
  •  Scenskräck
  •  Stress & utbrändhet
  •  Positiv viktkontroll
  •  Rökavvänjning
  •  Tinnitus
Kostnad: 1000 kr för en timmes session

Skapa exakt det liv du vill ha med META-PROCESSEN: omkoda omedvetna tankemönster i din riktning!

META-processen

2 timmars djupintervju med feedback (där vi kartlägger och värderar samtliga Metaprogram i din personlighet).

3 timmars aktiv om – & reprogrammering på Metanivå (efter dina önskemål!)

Vi leker med tanken att du är en person som vill utvecklas, som har en stark drift att leva ett inspirerande liv. Du har arbetat en hel del med dig själv via terapi, grupp-processer, coaching. Du vet massor om vem du är – och vart du vill. Du har också kunskapen och resurserna att nå det du önskar - och din intuition är ett fantastiskt verktyg på den resan.

Ändå… trots all tid och energi du lagt ner på att komma dit du är idag så är det något som gnager; som du inte riktigt kan förstå vad det är… någonting som fortfarande ”ställer till det” på din framtidsväg. Något som väcker frågan ”varför blir det såhär – såhär helfel rent ut sagt - när jag ju vill något helt annat?”

Det är högst troligt att detta diffusa ”såhär” faktiskt handlar om dina Metaprogram. Metaprogram är själva matrisen för hur du tänker – tankemönstren i sig. Det här handlar om nivåer som går bortom t.o.m. det undermedvetnas kunskap, långt bortom intuitionen. För dina tankars struktur formar din personlighet i sig, din självbild, dina attityder, värderingar och trosföreställningar, det som bildar din identitet… ja, på en högre nivå så ÄR du faktiskt dina Metaprogram…eftersom de formar både din värld och din inre upplevelse. Metaprogram som styrande filter är en del av kunskapen kring NLP: Neuro Linguistic Programming.


En del av dessa Metaprogram är till stor hjälp på din livsresa, en del av dem varken tillför eller saboterar något på energiplanet – de är vilande…och vissa Metaprogram är rena tvärstoppet – pang in i muren istället för vägröjare…

Hur skulle det vara att blottlägga samtliga Metaprogram som styr ditt liv (det finns fler är femtio olika – som påverkar alla aspekter av din tillvaro)…när du sedan som nästa steg omprogrammerar de mönster som leder dig snett, aktiverar de som bara ”vilar” och förstärker de tankemönster som bokstavligen är dina ”Vinnande formler”…så att du kan se framför dig ett liv där hela du styr åt samma håll – med kraft, självkännedom och livsglädje som motor! Se framför dig vad det skulle innebära!

Kostnad: 4800 kr


TimeLine-terapi

På INNER POWER CENTRE kombinerar vi regression och TimeLinetekniken för att nå de allra bästa resultaten.TimeLine-terapi är en ny NLP-baserad metod för regression som hjälper dig att hitta förträngda minnen - och en gång för alla släppa taget om alla gamla låsningar och hinder - under trygg guidning. Du får även möjlighet att hämta kraftresurser ur det förflutna - eller testa av din nya framtid!

Kostnad: 1000 - 2000 kr beroende på sessionens längd (1-2 timmar)