& Kurser & föreläsningar


 

Så upplever våra deltagare Practitioner:

Jag trodde jag skulle gå en NLP-kurs. Vad jag praktiskt fick var en livsförändring i form av själv-förverkligande som överträffar allt jag tidigare upplevt. Anders och Patrik utgör en oslagbar duo när det gäller kunskap, erfarenhet och förmågan att engagera och inspirera kursdeltagare. Kvalitet rakt igenom på ett lekfullt sätt.”

Pontus Sandberg

“Jag är jätteglad för det här. Jag är väl informerad och motiverad på ett jättepositivt sätt. Träningen är fantastisk och värdefull. Jag uppskattar båda två som superbra lärare. Tack så jättemycket!”

Juan Carlos Gomez

“Anders och Patrik är den perfekta kombinationen där de med sin helt skilda stilar får dig att uppleva en känsla av helhet. Den bästa och mest givande utbildning jag någonsin gått där jag under mycket kort tid förvandlades till en person med en helt ny syn på världen. Jag är otroligt tacksam att jag fick gå denna utbildning och önskar att varenda människa på detta jordklot kom i kontakt med dessa värdefulla kunskaper. Då skulle vi leva i den fred och harmoni som jag drömmer om.”

Hanan Yousif

“Detta var livsomvälvande, professionellt och personligt. Från kaos till klarhet. Ett totalt allt med konkret vetenskap och andliga dimensioner.”

Charlotte Sandell

“Jag känner fysiskt och psykiskt stora skiften i min kropp/medvetande… ser möjligheter och har kraften att förändra saker i mitt liv. Det har varit totalt transformerande dagar tillsammans med de bästa lärarna jag haft. De är guld värda.”

Carina Herza