Du som har ett företag: se hur vi arbetar med coaching, team- utveckling och ledarstöd på www.anderswallin.se
Hos oss får du:
120 timmars NLP-kurs enligt internationell standard, inkl. allt material.
Certifiering till META NLP Master Practitioner vid godkänt certifieringsprov.
Utbildningen leder till internationellt certifikat via Dr Michael Hall (ISNS).Ring in din anmälan direkt till INNER POWER CENTRE på
08-798 48 31 alternativt
070-57 80 111
eller maila oss på
anders.wallin@innerpower.se


...senast 1 vecka innan.Dina lärare under utbildningen:


Anders Wallin, Neuro-Semantics NLP Trainer, Hypnosterapeut,
Time Line Master Practitioner

Patrik Fordell, Neuro-Semantics NLP Trainer, Meta-coach, NS Master Training Candidate, Utbildare inom självförverkligande psykologi


"Meta NLP Master Practitioner är utbildningen
som tar dina kommunikations-, coaching-, ledarskapsfärdigheter till nästa nivå av
utveckling och spetskompetens"

”Att på ett enkelt, prestigelöst, lekfullt och inspirerande sätt få kunskap i Neuro-Semantik, Matrixmodeller, MindLines. På det sättet har det varit lätt för mig att ta till mig och lära mig och kunna det vi gjort. Patrik och Anders är extremt motiverande, kunniga och riktiga ordmagiker som på ett ödmjukt och kärleksfullt sätt delar med sig av sina oceaner av kunskap.
Tack för en fantastisk Master utbildning!”
Annica Josephson, Meta NLP Master Practitioner och Egenföretagare

"Jag tycker alla delar utgör en fantastisk helhet som skapar magi och mästarskap. Ni som lärare är helt fantastiskt inspirerande, äkta, sanna och kärleksfulla! Ni har gett mig allt jag behöver för att uppnå mina livsdrömmar! Och det är ovärderligt!"
Josefin Lundström, Meta NLP Master Practitioner och Hälsorådgivare

"Den här kursen har förändrat min syn på livet och har stärkt mig oerhört mycket! Tack för dessa fantastiska verktyg. Nu känner jag för första gången att mitt liv är inom min kontroll."
Per Esselius, Magisk Healer och Egenföretagare


Utöver nya och avancerade Meta-NLP tekniker och Neuro-Semantiska förändringsprocesser får du även:

Lära dig Modellering - att avtäcka strategier, övertygelser, attityder hos människor med exceptionella färdigheter, så att du kan ta den modellen och använda den för att själv utveckla dina förmågor och ta dem till nästa steg.

Du får två dagars träning i Meta-programsmodellen. 60 vanemässiga tankestilar som du sedan kan avtäcka hos andra och verktyg för att coacha och stretcha meta-programmen för djupgående personlig utveckling och flexibilitet. Du får lära dig strukturen i den 5 timmar långa Meta-processen för kraftfullt förändringsarbete.

Du får två intensiva dagars träning i Mind-Lines, avancerade språkmönster för att förändra övertygelser, betydelser och att hjälpa dig själv och andra att öppna upp sina tankeramar för större frihet och kraftfullt förändringsarbete. Det här är en avancerad coachingmodell som gör dig till en lingvistisk "ordmagiker".

Du får även träning i presentationsteknik, 4-mat, tillståndshantering, rösthantering och presenterar ditt modelleringsarbete för kurskamrater och tränare med sensorisk feedback från oss tränare som utvecklar dig till en skickligare talare. Den riktade feedbacken är något som våra tidigare kursdeltagare uppskattat väldigt mycket.

Dessutom får du arbeta med processer som t.ex. Omprägling - att lösa upp blockeringar från t.ex. barndomen, Optimism - att lära dig optimistiskt tänkande som är något helt annat än positivt tänkande, Disney-strategin - Walt Disneys kreativa strategi för att tänka fritt, avancerade Timeline-processer och coachingverktyg från bl.a. Meta-coaching.

Grundträningen i Neuro-Semantik - Accessing Personal Genius och NLP Practitioner är förkunskapskrav för att få anmäla sig till Mastern."

Hittills har varje Masterkurs vi anordnat blivit fylld väldigt snabbt - så när du känner dig motiverad och verkligen övertygat dig själv att du vill träna NLP för oss - passa på tillfället och anmäl dig NU!

Meta NLP Master Practitioner i Inner Power Centres regi går av stapeln våren 2016. Jag co-trainar med Patrik Fordell - ett proffs inom coaching och mental träning.

Vi har ett helt nytt upplägg med fem tredagarsmoduler (fredag – söndag) för att höja kvaliteten ytterligare på utbildningen.

Datumen 2020 är:

25-27 september
9-11 oktober
23-25 oktober
6-8 november
4-6 december

Vi håller utbildningen i Järna utanför Södertälje.
Kostnad: 31900 kr (moms tillkommer för företag).

OBS! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och kurser. Du kan t.ex. räntefritt dela upp din betalning i 12 eller 24 månader - eller 72 månader med ränta