Så upplever våra deltagare Self-Leadership:

”Tack för en fantastisk kurs!
Din proffsiga förmåga att delge kunskap gjorde att även svåra och avancerade saker blev så tydligt och klart. Den här kursen har förändrat min syn på livet och har stärkt mig oerhört mycket!
Tack för dessa fantastiska verktyg. Nu känner jag för första gången att mitt liv är i min kontroll.”

Per Esselius, Egenföretagare

”Den här kursen har gett mig kraft, inspiration och energi. Den har gjort mig otroligt levande och givit mig insikter. Min kritiska inställning och tvivel har blivit överbevisad.”

Jonathan Ivarsson, Läkepedagog

”Om jag skulle beskriva hur utbildningen påverkat mig i en metafor; innan var jag en bilmotor som gick på högvarv, ibland helt i onödan. En motor som var pressad, full med vrid och samtidigt trött. Under utbildningen skar motorn, den maxades, stannande, frestades, trimmades, fick service, nya delar, ny koppling... NU kör jag med ny mening; ECOdrive ;-)”

Marcus Fast, Utbildare och Coach

”Jag har gått många utbildningar och den här APG:n är den kraftfullaste och mest genomträngande personliga utvecklingen jag har gjort. Ni två som tränare är verkligen ett radarpar och kompletterar varandra sjukt bra.”

Per Johansson, Meta-coach och Egenföretagare.

En proffsig, inspirerande och fullödig upplevelse där jag fick mer än jag förväntat mig. Efter att ha rört mig i denna själv-förverkligande världen i över 30 år och sett/upplevt en del måste jag säga att detta var en av de mest oflummiga, hands o, inget teoretiserande och dogmatiskt, självupplysande / realiserande jag varit med om. Jag rekommenderat starkt alla individer som vill utvecklas att ta denna kurs.”

Peter Varg, Entertainer och Coach http://www.petervarg.se

”Att gå kurs hos IPC är både utvecklande och inspirerande, men framförallt mindblowing på det positivaste sättet. Man blir väl omhändertagen och respekterad av de mest engagerade instruktörerna man kan tänka sig. Tack för alla härliga insikter om min egen potential!”

Robert Lindhé

”En utvecklande kurs med mycket praktisk övning. Jag upplever en hög nivå av förändring, en djupare insiktsbaserad förändringsprocess. Patrik är kunnig och har ett förtroendeingivande och tydligt sätt att lära ut. Jag kan verkligen rekommendera den här kursen till andra!”

Maria Hällgren, Coach och Egenföretagare