Konsten Att Göra Allt Möjligt
Första boken på svenska om Neuro-Semantik - en mental träningsmetod som ger dig resultaten du vill ha i livet!


  • Få fokus och målmedvetenhet på ett sätt du aldrig anat
  • Sätt gränser mot energitjuvar och destruktivt medberoende
  • Släpp taget om gamla, negativa tankemönster
    …och mycket mer

En unik och effektiv självhjälpsbok med 14 effektiva coachingprocesser. Anders Wallins starka livsberättelse och fallhistorierna från hans praktik som hypnosterapeut höjer läsvärdet.” Vilken härlig bok! Jag berördes starkt av Anders livsberättelse och känner hur mina mentala och känslomässiga muskler spänns ordentligt när jag följer beskrivningarna av APG-processerna! Jag har kört Kraftzonen, Självaktning och Meta ja/nej på mig själv och mina fötter har knappt markkontakt!

Texten lyfte mig och skapade entusiasm - det är ett språk som vågar ta i och som lyfter mig som läsare. Jag blev väldigt peppad!! Ett mentalt och emotionellt träningsprogram i bokform, sanna mina ord!! Vill varmt rekommendera denna explosionsartade bok som på ett konkret och upplevelsebaserat säätt hjälper läsaren att bli sitt bästa jag - oftare!!”

Niklas Daver , författaren till böckerna DITT BÄSTA JAG - OFTARE! och MENINGSFULLA PRESTATIONER I GRUPP

Köp min självhjälpsbok KONSTEN ATT GÖRA ALLT MÖJLIGT!
Gör så här: SWISHa 259 kr till 123 3315 355, meddelande KAGAM, skicka mig sedan din adress så kommer boken hem till dig direkt!
Annars finns den på BOKUS etc - till ett annat pris.

KONSTEN ATT GÖRA ALLT MÖJLIGT finns nu också som LJUDBOK direkt frän mig. Pris 150 kr (eller 100 kr vid beställning av min fysiska bok samtidigt = totalpris 359 kr. meddelande KAGAM+).